• Renovado
200W AC DC 220V Izolate ceramice PTC de încălzire a aerului Incalzitor Electric Părți

200W AC DC 220V Izolate ceramice PTC de încălzire a aerului Incalzitor Electric Părți

RON 14.36


100% de Brand nou și de înaltă calitate Descriere Produs
Putere nominală : 200 W
Tensiune nominală : 220 V ( linia de alimentare nu face distincție între pozitiv și negativ)
Dimensiune : 140*35*26mm
Dimensiune de fin : 81*31*15 mm de sarcini Numele Produsului PTC de încălzire de aer de Căldură material Termistor PTC Căldură metode de radiație de Căldură cu flux de aer conductorului de Silicon de înaltă temperatură linie lungimea de plumb cabluri de 200mm lungime de fire goale 10mm Utilizate unități de Aer condiționat / Încălzire Electrică /Auto / Echipamente/ aparat General electric/perdele de Aer/mașină de Umidificator Produse Show

Avantaj : de Siguranță, de suprafață, de izolare. Se încălzește rapid, durată lungă de viață. auto-controlul temperaturii mic sunet
Caietul de sarcini :
PTC Insulative ondulat incalzitor(PTC de încălzire de Aer izolator,PTC de Încălzire pentru a încălzi aerul conditionat) este un fel de mare de energie Non-Suprafața-Electrificate PTC de încălzire cu vântul.PTC element este fixat în tub de aluminiu și să păstreze izolate cu tub de aluminiu.
PTC Izolate de Unda element de încălzire sunt dinamice elemente de încălzire proiectat pentru a încălzi aerul în mișcare.
Suprafața mare de aripioare din aluminiu asigură un omogene de transfer de căldură reglarea debitului volumic al aerului.
Acest sistem permite o reglare automată de încălzire putere în anumite intervale.
Datorită caracteristicilor, există multe posibilități de aplicare. În plus față de standard de tipuri, versiuni speciale pentru aplicații specifice sunt disponibile.

Parametrii produsului

Tip:
incalzitor electric părți
Nume De Brand:
LUOXIPU
Numărul De Model:
MZ45-81A1-200-220

Bunurile din categorie