• Renovado
  • -28 %
RGBW LED Amplifer DC5-24V 4A * 4 Canale cu LED-uri Amplificator pentru RGBW Benzi cu LED-uri de Putere Repetor Controller de Consolă.

RGBW LED Amplifer DC5-24V 4A * 4 Canale cu LED-uri Amplificator pentru RGBW Benzi cu LED-uri de Putere Repetor Controller de Consolă.

RON 13.00
RON 18.00

Benzi cu LED-uri Amplifer DC5-24 V 4 A * 4 Canale Mini LED RGBW Amplificator pentru RGBW Benzi cu LED-uri de Putere Repetor Consola Controller Caracteristici : 1. Pentru putere repeta de sincron schimbarea semnalului; 2. 4 Canale Amplificator,curent Maxim : 16 A 3. Acceptă PWM de control; 4. Meci cu multe tipuri de module cu LED-uri; Specificatii : temperatura de Lucru : -20 ~ 60 tensiune de Alimentare : DC5~24 V Modul de Conectare : anod Comun (sau catod comun) Maxim de ieșire curent : 16 A Utilizare : poate conect 10 metri (60 de PUNCTE/m) Instalarea : 1."De ALIMENTARE" este conectat la sursa de alimentare; 2."De INTRARE" este conectat la controler cu LED-uri de ieșire sau LED centura END; 3."De IEȘIRE" este conectat extinderea CONDUS centura. Pachetul include : 1 X Minii CONDUS Amplificator Notă : Vom oferi cu cablu si Conector cu 2 fel de Alegere.

Parametrii produsului

culoare:
cu Sârmă, cu Conector
Tip De Element:
Controler RGB
Sursa De Alimentare:
DC
Garanție:
-
certificare:
CE,RoHS,CCC
Tensiune:
5-24V
Max. Sarcina De Putere:
192W
Controlat Metoda:
-
Material:
-
Distanța De La Distanță:
-
Caracteristici:
4A * 4 Canale RGBW
Modul De Conectare:
anod
Aplicabile Lumini:
rgb led strip
Putere:
-
Nume De Brand:
Verde Înțelepciune

Bunurile din categorie