• Renovado
  • -5 %
Noi 2017 3D din lemn de cravată, Butoni de moda lemn papion nunta dinne3D Manual corbata Cravate din Lemn Gravata set

Noi 2017 3D din lemn de cravată, Butoni de moda lemn papion nunta dinne3D Manual corbata Cravate din Lemn Gravata set

RON 38.00
RON 40.00


TERMENII DE LIVRARE
1.Serviciul implicit este China post airmail
2.Noi, de obicei, nava element în termen de 3-5 zile de la plata 24 de ore de confirmare. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
3.Serviciul implicit durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu nu poate fi urmărită.
4.Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
5.Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. 6.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte toate costurile de transport pentru retur.
7.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Parametrii produsului

Tip De Element:
Legăturile
Nume De Brand:
ZDJMEITRXDOOW
Model Tip:
Solid
Legăturile De Tip:
papion
Gen:
Femei,Barbati
Material:
Poliester
Dimensiune:
One Size
Numărul De Model:
RG-251
Numele Departamentului:
Adult
Stil:
Noutate

Bunurile din categorie