• Renovado
  • -51 %
(Gratuit în Rusia) Aspirator Robot,Multifuncțional(Aspirator,Matura,Steriliza,Aer Aroma),tv LCD,Calendarul Stabilit,Auto-Conducere,Control de la Distanță

(Gratuit în Rusia) Aspirator Robot,Multifuncțional(Aspirator,Matura,Steriliza,Aer Aroma),tv LCD,Calendarul Stabilit,Auto-Conducere,Control de la Distanță

RON 523.00
RON 1068.00


QQ-2 L Demo Video de pe Youtube
(Vă rugăm să introduceți următoarea adresă în browserul web, scrisori sunt sensibile la caz.)
Nume produs : Aspirator Robot cu Caracteristici Ecran LCD, Control de la Distanță, Auto Reîncărcare, Lumina UV Dezinfecție, Aer Aromă, Stabilirea de Sincronizare.
Note :
1. Pachetul nu include parfum, cumpărătorul trebuie să cumpere parfum la piețele locale.
2. Limba de manual de utilizare este în limba engleză. Dacă aveți nevoie de limba rusă manual de utilizare, vă rugăm să ne contactați, vă vom trimite rusă manual de utilizare în format PDF prin e-mail.
3. Picătură de transport maritim este binevenit. Vă rugăm să completați corect și complet picătură de transport maritim adresa.
Descrieri :
Automaticall
y curăță crapul ets
Revine automat la baza de încărcare atunci când puterea este scăzut
2.5 amperi
Elimină alergenii si parul de animale
Razele UV dezinfectare
Eficienta mare de 7 inch brushroll
Rotirea marginea perie
Timer
User-friendly, LCD display
Un An de garanție.
Caracteristici : curăță Automat covoare User friendly panoul LCD afișează unitatea de starea de funcționare revine Automat la baza de încărcare, atunci când nivelul de putere de Cv-uri de curățare după ce bateria este complet încărcată forma Compacta permite curățarea sub paturi, mese și alte piese de mobilier Potrivite pentru toate covoarele afară de pluș și blană lungă covor Elimină alergenii și parul de animale Automate de croazieră sistemul de razele UV dezinfecție Particule de filtrare de Înaltă eficiență 7 inch brushroll Încorporat de control de la distanță Sunete de alarmă de avertizare atunci când blocat senzor Foto detectează scări, pentru a evita care se încadrează în jos nivel de Zgomot : 50d B stabilirea de Sincronizare : 10 la 80 de minute de variabilă timpul de curatare Timer pentru timpul de curatare stabilirea Ni MH 2500 m Ah 3.5 ore timp de încărcare durata de Viata a bateriei : 500 de cicluri de încărcare Built-in parfum slot de Rotație marginea perie de curățare 2,5 amperi 6 lbs. Capacitatea de praf bin : 0.3 litri Dimensiuni : 14 cm (diametru) X 3.5 cm (inaltime) garanție de Un an
Moduri de curățare : în Special sări în Spirală de-a Lungul pereților "S" forma Poligonală spirală Cicluri prin toate modurile eficiente de curățare
Accesorii Incluse : Telecomanda 3 lavabil filtre de particule 14.4 volt baterie reîncărcabilă AC bază de încărcare Mici, perie de curățare
Transport Maritim (Foarte Important)
1. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
2. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
3. Dacă alegeți Fedex, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
4. Dacă alegeți SF Express, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
5. Dacă alegeți China Post Air Parcel, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
De garanție și Termenii Toate elementele noastre (dacă nu se specifică altfel) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție. În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare. Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit. Vom suporta taxa de transport maritim.
Feedback-ul și să Ne Contactați Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialiști. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore în zilele lucrătoare, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.
Transport Maritim (Foarte Important)
1. Dacă alegeți IML, uneori, ne va face transportul de PONEI, rusă Post, în funcție de situația reală. 2. Dacă alegeți PONEI, uneori, ne va face livrarea către IML, rusă Post, în funcție de situația reală.
3. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
4. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
5. Dacă alegeți Fedex, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.

Parametrii produsului

Nume De Brand:
LIECTROUX
certificare:
CE,EMC,RoHS,UL,CB,GS
Curățarea Traseului:
Planificate Tip
Sac Sau Fără Sac:
Fără sac
Putere (W):
Funcția:
Uscat
Tip De Produs:
Aspiratoare Robot
Tip:
Ultra Fin Filtru De Aer
Calendarul De Rezervare:
Da
Instalare:
Robot
Special Duza De Aspiratie:
Curat De Praf Ciclon De Colectare Duza
Control De La Distanță:
Da
Praf De Stocare De Tip:
Cutie De Praf/Praf Găleată
Numărul De Model:
LL-173(QQ-2L)
Tensiune (V):
14.4
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
Putere (W):
55
Perete Virtual:
No

Bunurile din categorie