• Renovado
  • -35 %
SHENHONG 3PCS Art Tort Mucegai Pop 3D Silicon Decorare Mucegai Spuma Pentru Copt produse de Patiserie Silikonowe Moule

SHENHONG 3PCS Art Tort Mucegai Pop 3D Silicon Decorare Mucegai Spuma Pentru Copt produse de Patiserie Silikonowe Moule

RON 70.00
RON 107.60


SHENHONG 3 PCS Art Tort Mucegai Pop 3 D Silicon Decorare Mucegai Spuma Pentru Copt produse de Patiserie Silikonowe Moule
Culoare : Alb
Dimensiune : Afișați Imagini
Pachetul inclusiv : 3* Tort Mucegai
Mucegaiul se distinge prin versatilitate extremă, fiind potrivit pentru utilizarea în cuptor, în frigider și în blast chiller
și rezistent la temperaturi de la -60 ° C până la + 230 ° C.
La elastictà și flexibilitatea materialului, mai mult decât atât, în condiții de siguranță permite să se aplece mucegai, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu.
Mașină de spălat vase și garantat pentru utilizarea frecventă, produsul combină cu măiestrie de confort, design si calitate.
Compania noastra are 12 ani de experiență în producția de produse din silicon,
principalele produse : silicon tort mucegai, gheață mucegai, mucegai ciocolata, săpun mucegai tot felul de alimente grad silicon cauciuc mucegai, și tot felul de silicon ustensile de bucătărie, necesitatile de zi cu zi.
Spiritul nostru de client în primul rând, integritatea centrat concept, acumularea de o mulțime de clienții interne și externe de calitate, produsele sunt exportate în întreaga lume.
Pur lichid, gel de siliciu, non-toxic și fără gust, în condiții de siguranță și igienico-sanitare, sa o conductibilitate termică bună pentru a asigura cel mai bun efect de gătit și de copt.
Non-stick silicon mucegai de presă sunt deosebit de ușor, ușor, neted, aproape perfect
După coacere, foaie de copt, se răcește timp de 10 minute și apoi eliberați, un efect mai bun.
Silicon mucegai folosind temperatura mediului ambiant este de 60 ° C ~ : 230 ° C poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, grill, o placă de încălzire, de asemenea, pot fi congelate în frigider congelator
Creați o fantezie prăjitură să arate la familia ta și prietenii cu acest unic mucegai. acest versatil tort mucegai dispune de un design spirală, care dispune de o suprafață non-stick pentru tort ușor ștergere.
Creați o fantezie prăjitură să arate la familia ta și prietenii cu acest unic mucegai. Făcut de luminoase de culoare roșie de silicon, acest versatil tort mucegai dispune de un design spirală, care dispune de o suprafață non-stick pentru tort ușor ștergere.
Opri îngrijorătoare despre un lipicios pan-ți distrugi prăjitură capodoperă cu acest silicon mucegai. Sigur, flexibil silicon distribuie caldura uniform pentru chiar, excelent de copt rezultate. Atunci când sunt scoase din cuptor, tigaie, se răcește rapid, și prăjituri finite poate fi desprins cu ușurință și rapid, fără mărunțire sau crăparea. Această pată și miros rezistent la vase este de top-raft de spălat vase în condiții de siguranță pentru ușor, convenabil de îngrijire.

Parametrii produsului

Tip:
Tort De Instrumente
certificare:
CIQ,CEE,CE / UE,FDA,LFGB,SGS
Material:
Silicon
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Tort De Instrumente De Tip:
Matrite
Obscene Imagine:
No
Nume De Brand:
SHENHONG
Numărul De Model:
tort mucegai
Sugestiv Sexual:
No
CFunction:
Face Tort,Pâine,Spumă,Jeleu,Pregătit
Material:
Matrite Din Silicon Pentru Tort Pan
Caracteristică:
Masina De Spalat Vase În Condiții De Siguranță, Ușor De Curățat, Cuptorul Cu Microunde,Nu-Stick
Accesorii Incluse:
3 Bucată De Copt Mucegai
Numărul De Model:
tort mucegai

Bunurile din categorie