• Renovado
AUCAS de Înaltă Calitate 50M 100m Cat7 Lan cablu Ecranat 10Gigabit Rețea prin Cablu CAT7 Ethernet Lan prin Cablu Duce LSOH

AUCAS de Înaltă Calitate 50M 100m Cat7 Lan cablu Ecranat 10Gigabit Rețea prin Cablu CAT7 Ethernet Lan prin Cablu Duce LSOH

RON 444.00


AUCAS de Înaltă Calitate FTP Shileded CAT6a Ethernet Lan prin Cablu 50 M 100m de Rețea Cablu Patch Duce LSOH 50m și 100m nu este inclusiv roata de Lemn. Numai 305m include roata de Lemn
Caracteristici :
* Cat7 PC-HUB cablu cu viteză mare.
* Oferi performanțe la 550 MHz si 1000 Mbps.
* Mascul la mascul RJ45 Cablu de Rețea Ethernet.
* Puteți să stați înainte de joc, cu utilizarea de acest cablu de mare viteză pentru a distribui date, voce și video.
* Ultra subtire cablu plat cu grosimea de 1,4 mm!
* Importate SRPVC aplicate.
* De Înaltă Calitate : Flexibil, Durabil, Rezistent La Flacără.
* Compatibil cu toate RJ45 jack configurații.
Plata :
1. Acceptam Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Transport :
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-30 bussiness zile ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Unele produse cu baterie sau bluetooth,poate fi returnat de către autoritățile Vamale,și apoi trebuie să fie re-expediate,așa că va dura un timp mai lung,vă rugăm să fie pacient.
3. Dacă doriți să utilizați alte express, cum ar fi UPS,DHL,FEDEX,EMS. vă rugăm să lăsați un mesaj sau chat cu noi on-line. Va vom oferi preturi competitive.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
După-vânzare de servicii de garantare :
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru. Apoi va pot încerca noastre cele mai bune pentru a slove problema.
2 Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
3 Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Genul tau feedback-ul, de asemenea, va fi extrem de appreaciated.
Istoria companiei noastre :

Parametrii produsului

Lungime cablu:
100m, 50m
culoare:
Portocaliu, Violet
Nume De Brand:
Aucas
Tip:
Dada Cablu De Transfer
Pachet:
Da
Numărul De Model:
AC71SFPPL
Produse De Stare:
Stoc
is_customized:
Yes
Lungime cablu:
50M
Locul de Origine:
China
Tip:
Cabluri Ethernet

Bunurile din categorie