• Renovado
  • -47 %
MTB Interioară a Anvelopei Rapid Tub Kit de Reparare Glueless Patch Kit de Munte Biciclete Anvelope de Patch-uri Nu Lipici Patch Seturi de Anvelope de Biciclete Instrumente de Reparare

MTB Interioară a Anvelopei Rapid Tub Kit de Reparare Glueless Patch Kit de Munte Biciclete Anvelope de Patch-uri Nu Lipici Patch Seturi de Anvelope de Biciclete Instrumente de Reparare

RON 15.00
RON 28.16


Nume produs : MTB Interioară a Anvelopei Rapid Tub Kit de Reparare Glueless Patch Kit de Munte Biciclete Anvelope de Patch-uri Nu Lipici Patch Seturi de Anvelope de Biciclete Instrumente de Reparare
Super-lipicios performanță sub înaltă presiune, de asemenea, poate juca un rol bun în Fiecare Set cu 6 Patch-uri și 1 Șmirghel Abraziv Foaie Potrivit pentru Șosea și Mountain bike anvelope Foaie dimensiune : 25 MM
Plata
Vom accepta aceste plăți : Card de Credit, Escrow(Alipay), Beloto, Money Bookers, West Union, T/T, etc. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, etc.)
Transport
(China Post, Singpore Post, EMS, DHL, UPS, Fed Ex, TNT, etc)
În Ledong Magazin, comanda va fi livrat în termen de 1-4 zile lucratoare de cand ai terminat de plată, nu includ week-end și de sărbători.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Feedback-ul
Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de unități și servicii. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt într-adevăr foarte important pentru noi, Yopoon Companie, China.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii produsului

Tip:
Anvelope Kituri De Reparare
Nume De Brand:
Vest Biking
Numele:
Vest Biking
Anvelope Kituri De Reparare:
6 Patch-Uri & 1 Foaie Abrazive
Reparații Anvelope Model:
YP0719049
Biciclete Instrumente Dimensiune:
Foaie de 25mm
Bicicleta Instrumente Kit De Stil:
glueless patch

Bunurile din categorie