• Renovado
  • -10 %
SunFounder Electronice DIY Super Starter Kit V3.0 cu Carte Tutorial pentru Arduino UNO R3 Mega 2560(Placa de Comandă nu este inclus)

SunFounder Electronice DIY Super Starter Kit V3.0 cu Carte Tutorial pentru Arduino UNO R3 Mega 2560(Placa de Comandă nu este inclus)

RON 166.00
RON 183.96


1.Premium Sun Founder Super Kit oferă tutoriale pentru a învăța despre Arduino, conceput special pentru incepatori, pentru a face mai multe experimente interesante. 2.Cu manual de utilizare detaliat care conține 22 de proiecte, cod, cabluri, Fritzing imagini. 3.Cu o RAB Titularul, acest RAB Titularul este suficient de mare pentru un Uno(Marte) sau Mega 2560(Mercur), un Raspberry Pi, și un breadboard, convenabil pentru a face proiecte. 4.Vine cu o cutie de ambalare în design elaborat, în interiorul căruia pot fi împărțite în 8 grile pentru a stoca diferite componente. 5.NICI placa de Control este inclus. Introducere Acesta este un set de instrumente magice cu diverse componente de interior pentru învățare. Acesta include 22 de lecții, fiecare conținând circuitul de conectare, principii, Fritzing imagini și codul de explicații pentru tine de a învăța despre Arduino de la zero. Veți ajunge să cunoască mai multe module (monitor LCD, motor, potențiometru, etc.). În plus, introducere detaliată a componentelor este inclus în manual și puteți încerca unele extensia experimente de unul singur după ce a studiat acest kit. Doar obține acest puternic kit și începe călătoria dumneavoastră minunat în Ard! Notă : experimente în manual se face pe baza Uno bord, dar ele sunt de asemenea potrivite pentru Mega2560, Leonardo, Sun Founder Marte, Sun Founder Mercur, etc. Ai nevoie doar pentru a conecta firul de la pin-ul cu același nume în manual. 22 de Proiecte pentru incepatori Lectia 1 LED Intermitent Lecția 2 Controla un LED-uri de Butonul de Lecție 3 Glisați Comutatorul Lecția 4 Respirație a CONDUS Lecția 5 LED-uri RGB Lecția 6 Serial Monitor Lectia 7 Controla un LED-uri de Potențiometru Lecția 8 Curge Lumini LED Lecția 9 Releu Lectia 10 4 N35 Lecția 11 Motor de curent continuu de Control Lecția 12 LCD1602 Lecția 13 Afișaj cu 7 Segmente Lecția 14 74 HC595 Lecția 15 Dot Matrix Display LED Lecția 16 NE555 Timer Lecția 17 Rotary Encoder Lecția 18 ADXL345 Lecția 19 Simplă de Creare Alarmă Lumina Lecția 20 De Simplu de Creare a Semaforul Lecția 21 Simplă Creație - Digital Zaruri Lecția 22 Simplă Creație - Mic Ventilator 1 * 555 Timer IC 2 * Registru de deplasare (74 HC595) 1 * L293 D 2 * Optocuplor (4 N35) 5 * Push-Buton (Mici) 1 * Pasiv Buzzer 1 * Releu 1 * Accelerometru ADXL345 1 * Encoder Rotativ 1 Set * Rezistor (220Ω, 1kΩ, 10kΩ, 1 MΩ, 5.1 MΩ) 4 * Diodă Redresoare (1 N4007) 1 * Comutator 1 * Potențiometru (50kΩ) 1 * LCD1602 Display 1 * 8 * 8 Dot-Matrix Display 2 * 7-Segment de Caractere de Afișare 1 * Motor de curent continuu 1 Set * LED-uri (Rosu, Alb, Verde, Galben) 1 * LED-uri RGB 4 * NPN Tranzistor (PNP/NPN) 8 * Condensator Ceramic (100 Nf/10n F) 1 * Breadboard 1 * Cablu USB 65 * Fuzibil (Bărbat la Bărbat) 20 * Dupont Sârmă (Feminin și Masculin) 1 * Ventilator de 2 * 5-Pin Anti-reverse prin Cablu mai Multe Șuruburi 1 * Sun Founder RAB Titular
1) Vom accepta Alipay,West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1. Transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
.

Parametrii produsului

Tip:
Regulator De Tensiune
Disiparea De Putere:
1
Numărul De Model:
Super Kit V3.0 pentru Arduino UNO
is_customized:
Yes
Cerere:
calculator
Tensiune De Alimentare:
1
Nume De Brand:
SUNFOUNDER
Temperatura De Operare:
Standard
Starea:
Noi
Pachet:
Cutie

Bunurile din categorie