• Renovado
  • -25 %
3Pcs Acnee Pensete Ac Îndepărtare Coș Cosuri Kit Ace Porilor Filtrului de Îngrijire a Feței Cusur Acnee Extractor Instrument pentru Îndepărtarea

3Pcs Acnee Pensete Ac Îndepărtare Coș Cosuri Kit Ace Porilor Filtrului de Îngrijire a Feței Cusur Acnee Extractor Instrument pentru Îndepărtarea

RON 6.00
RON 7.96


3 Pcs Acnee Pensete Ac Îndepărtare Coș Cosuri Kit Ace Porilor Filtrului de Îngrijire a Feței Cusur Acnee Extractor Instrument pentru Îndepărtarea Tip de Element : Fata Instrumente de Îngrijire a Pielii Nume Produs : Coș&Blemish Remover Instrumente Funcția : Comedoanelor Acnee Pete Cosuri Extractor Pachet Inclusiv : 3pcs Îndepărtarea Acnee Hota, Există 3 tipuri diferite de ace . Direcția : a Curăța pielea înainte de extracții, pentru a evita infectiile pur și Simplu așezați capătul buclei pe partea de sus a coș și apăsați-l ușor, coș ar ieși cu ușurință Mai bine să o faci după duș Curățați hota cu bumbac și de alcool după utilizare
Timp de livrare Notă : Dacă nu ați primit bunurile în data de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile , vă mulțumim pentru înțelegere.
Când ai primit parcle ,Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-ne și nu ne lăsa 1, 2, sau 3 stele Detaliată Vânzător Opiniile în primul rând, pentru că asta înseamnă că feedback-ul negativ, ne vom da seama de problema, va multumesc.
Livrare :
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în obiceiurile de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxa de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport dacă transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierde atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele
Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme
Cele mai multe dintre produsele noastre sunt realizate manual, produse finite poate varia cu aproximativ 1-3cm în specificată măsurători.
Pentru a se asigura că elementul dvs. va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu aditionala țesăturii în cusături pentru a permite minore dimensiune modificare să fie făcută cu ușurință. Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.
Culoare Nepotrivire :
Diferențe de culoare poate cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați pozitiv feed-back și de 5 Stele este sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Parametrii produsului

Dimensiune:
Acne Extractor
Gene False Ambarcațiuni:
Masina De Facut
Material:
Metal
Nume De Brand:
PUTIMI
Funcția:
coș și comedoanelor acnee extractor
Tip De Element:
Fata Instrumente De Îngrijire A Pielii
Element nume :
coș pensete
utilizare pentru:
Coș Instrument De Ștergere De
utilizați pentru 2:
por curat
Numărul De Model:
Îndepărtarea Acnee Ac

Bunurile din categorie