• Renovado
15 buc 6mm Coadă de 60 Granulatie Agățat Mill Rasnita de Instrumente Sfera de Diamant de Slefuire de Biți Smirghel de Slefuire Lustruire Cap Abraziv Cap

15 buc 6mm Coadă de 60 Granulatie Agățat Mill Rasnita de Instrumente Sfera de Diamant de Slefuire de Biți Smirghel de Slefuire Lustruire Cap Abraziv Cap

RON 71.92


Notificare pentru cumparatori din Federația rusă, NUMELE COMPLET ȘI ADRESA ENGLEZĂ : Am fost informat de către China Post ca toate comenzile să Federația rusă trebuie să arate numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză. Coletul nu poate fi livrat, dacă numele nu este afișat, și de transport maritim va fi amânată în cazul în care adresa nu este în limba engleză.
Vă Rugăm Să Rețineți : 1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus. 2.Măsurătorile reale de pe haine poate varia de la 1 cm la 3 cm din cauza sumă diferită de tesatura stretch când de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Vacanta De Anul Nou Chinezesc Observa ! ! ! ! ! ! Dragi Cumparatori, Ne vom opri de transport maritim la 24 ianuarie, în 2018, la data de 5 Martie, în 2018. (2018/1/24 - 2018/3/5) Toate fabricile și compania de transport va avea timp de vacanță în această perioadă. Vă rugăm să nu plasați comanda daca te superi întârzierea de transport maritim. Vă mulțumesc!
15 buc 6mm Coadă de 60 Granulatie Agățat Mill Rasnita de Instrumente Sfera de Diamant de Slefuire de Biți Smirghel de Slefuire Lustruire Cap Abraziv Cap
notă : aceasta este nisip grosier, nisip dimensiunea este foarte mare, este normal în cazul în care capul nu este plin cu nisip, este făcut de mână, astfel încât nisipul de pe suprafața nu este același lucru. vă rugăm să nu-l cumpere, dacă nu te superi.
6mm Coadă
60 de Pietriș grosier nisip
lungime totală : 60mm
Funcție : pentru piatra, sticla, jad, mucegai de slefuire, peeling, lustruire, curățare, Electric Moara Gravor utilizare.
15 buc/lot
ambalare : se amestecă size = 6mm 8mm 10mm 12mm 14mm, 3pcs fiecare dimensiune, 15buc total.
puteți să ne contactați dacă doriți alte mix de dimensiune.
Despre Transport Economiei post timpul de livrare este, de obicei, 7-60 de zile, imediat după ce am trimis pachetul, vom primi numărul de urmărire, și va intra pe Ali Express pentru a arăta că comanda dvs. a fost expediat. Odată ce pachetul a fost acceptată de către țările de servicii poștale, detaliile vor fi, de asemenea, prezentate pe țări locale poștale de site-ul de urmărire. Dacă nu obține pachetul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem verifica cu serviciul poștal. Vă rugăm să fie pacient pentru livrare în orele de vârf ca serviciul poștal poartă volume foarte mari de colete, care pot provoca întârzieri. Plata dvs. este în siguranță cu Ali Express, cum este organizat într-un cont Escrow până când ordinul a fost livrat la tine. Dacă se stabilește că pachetul lipsește în tranzit, va vom oferi o înlocuire sau de restituire.

Parametrii produsului

culoare:
se amestecă dimensiune
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
Instrument De Putere Accesorii 21-1708091733
Nume De Brand:
FGHGF

Bunurile din categorie