• Renovado
  • -1 %
Viteza de rapid OTG 64gb 128gb usb flash drive pentru Android Telefon Inteligent pen drive 32gb 16gb 8gb USB Stick 4gb degetul mare pendrive

Viteza de rapid OTG 64gb 128gb usb flash drive pentru Android Telefon Inteligent pen drive 32gb 16gb 8gb USB Stick 4gb degetul mare pendrive

RON 23.00
RON 23.28


Viteza de rapid OTG 64gb 128gb usb flash drive pentru Android Telefon Inteligent pen drive 32gb 16gb 8gb USB Stick 4gb degetul mare pendrive capacitatea reală
Caietul de sarcini :
1. Conexiune USB,suport Hot plug & Play.
2. Nici o sursă de alimentare externă .
3. Sprijini diferite tipuri de sistem de operare.
4. De Stocare de tip ssd, socuri electromagnetice și dovada.
5. Comutatorul de protecție
6. Durabil de stocare a datelor
7. Viteza de rapid în a scrie/citi de transfer
8. Cerință Hardware : PC cu conexiune USB,Notebook-uri,MAC
9. Viata : >1 milion de ori
10.Capacitate : 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB/64 GB.
Produse Caracteristică :
Temperatura De Lucru : 0 ~ 60 C
Compatibil : Windows 2000 / XP / Vista / win 7, Mac 9.0 sau mai sus
Viteza de citire : 10~15 MB / secundă
Scris de viteza : 4 MB / secunda
Nu nee d disk extern/alimentare numai plug-in.
Caz realizate de oțel care protejează datele în interiorul.
Despre Capacitatea REALĂ
1 GB = approximately920 MB-999 MB
2 GB = approximately1.8 GB-1.9 GB
4 GB = approximately3.75 GB-3,9 GB
8 GB = aproximativ 7,4 GB-7.85 GB
16 GB = aproximativ 14.2 GB-15.8 GB
32 GB = aproximativ 28.2 GB-30 GB
64 GB = aproximativ 58 GB-60 GB NOTĂ : unitatea Noastră flash usb este capacitatea reală, puteți utiliza H2text la text. H2text este cea mai mare autoritate de testare de software din lume.
Logistică : 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Expediere adresă.
4 Elemente vor fi nava EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, majoritatea țărilor nevoie doar de 3-7 zile lucratoare;. Poșta nevoie de aproximativ 10-25 zile ajunge la cele mai multe țări, dar Brazilia, Rusia, Turcia, cândva, va întârzia mai mult, deoarece oficiul poștal local și personalizate. (cu exceptia sarbatorilor)
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și de timp differencesto a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Garanție :
12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!
1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
2. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
3. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Livrare :
1 cele Mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Dacă nu există nici o excepție, va vom tine la curent lăsând un mesaj.
2 Când primi produsele, vă rugăm să verificați dacă ambalajul este rupt și mărfurilor este OK. Dacă nu este rupt cauzate de transport, vă rugăm să luați fotografie și cere curierul de a semna. Ne va ajuta pentru a cere compensații pentru tine.
3 taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Feedback-ul :
Suntem un vanzator cinstit pe Aliexpress. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate. Dacă aveți orice problemă după primirea produselor, vă rugăm să ne contactați imediat.
Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Am guarentee să facă același lucru pentru tine. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Parametrii produsului

Capacitate:
4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB
culoare:
Negru, Rosu, Albastru, portocaliu, Violet, Argint, rose red
Stil:
Deget,Dreptunghi,Pix,Stick,Robot
Nume De Brand:
Civetman
Tip De Interfață:
usb 2.0
Pachet:
Da
Criptare:
Da
greutate produs:
37g
Numărul De Model:
usb otg
Material:
Metal
Timp pentru a pieței:
Dec 2016
Tip De Produs:
Creativ, Criptate
Stil:
OTG U
Produse De Stare:
Folosit, Stoc

Bunurile din categorie