• Renovado
  • -5 %
Pentru Micro SD SDHC TF la MS Memory Stick Pro Duo Card Adaptor Convertor Stick de Memorie Pentru PSP 1000 2000 3000

Pentru Micro SD SDHC TF la MS Memory Stick Pro Duo Card Adaptor Convertor Stick de Memorie Pentru PSP 1000 2000 3000

RON 6.00
RON 6.32

Promoții
Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru, vă rugăm să selectați limba, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați! Bine ati venit la comanda în vrac, de calitate este garantată, preț are avantaje!
Produse legate de Fotografie de Produs Pentru Micro SD SDHC TF la MS Memory Stick Pro Duo Card Adaptor Convertor Stick de Memorie Pentru PSP 1000 2000 3000
Descriere Produs
100% brand nou de Înaltă calitate produs terț Pentru Micro SD Adapter este un simplu și ușor de utilizat dispozitiv care a lucrat cu cea mai mare parte a produselor electronice. Acesta convertește Pentru Micro SD (Secure Digital) într-un MS Pro Duo și pentru a fi utilizate cu numărul tot mai mare de MS Pro Duo dispozitive compatibile, cum ar fi PDA și aparat de fotografiat digital. (Nu suport Pentru aparat foto Sony) adaptorul poate fi, de asemenea, pune în MS Pro Duo card reader. T-Flash Adaptor poate fi folosit ca o rezervă adaptor pentru cardul de memorie.Puteți accesa cardul de memorie de la oriunde cu usurinta. Sprijini pe deplin la 128 MB pana la 2 GB Micro SD Card de memorie și 4 GB de până la 32 GB Micro Pentru card TF. Cu adevărat Plug și Play Note : Acest adaptor suport Pentru PSP 1000 2000 3000 (cu excepția Pentru PSP GO),atunci Când utilizați adaptorul pentru PSP. Se va spune, nici un disc nu a fost găsit, până când a fost formatat cu cele Pentru PSP. Culoare : negru Nota : ordinea în vrac pot trimite prin DHL pentru gratuit de Ambalaj Conținut 1buc x Micro SD pentru Memorie Stick Pro Duo Adaptor de Plată
Ali Express acceptă Visa, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Ali Express, vă rugăm să consultați "Centrul de Ajutor"
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Putem livra la comanda adresa de livrare NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Despre Noi
Vindem brand nou produs direct de la fabrica. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin "Trade Manager" sau "oferta mesaj". Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Vă rugăm să includeți numărul de ordine în toate comunicările.

Parametrii produsului

Nume De Brand:
xunbeifang
Compatibil Marca/Model:
SONY
SONY Model:
PlayStation Portable
Numărul De Model:
GSO10600
Se aplică:
Pentru PSP 1000 2000 3000

Bunurile din categorie