• Renovado
  • -40 %
Wavlink usb 3.0 Universal pentru Stația de Andocare dual video HDD&SSD Cabina de suport de Bază dvi/hdmi/vga extern grafică ethernet

Wavlink usb 3.0 Universal pentru Stația de Andocare dual video HDD&SSD Cabina de suport de Bază dvi/hdmi/vga extern grafică ethernet

RON 360.00
RON 599.60


Produs Describtion
USB 3.0 Universal Laptop Docking Station w/ HDD&SSD Cabina de Bază Dual Suport Video HDMI/VGA/DVI la 2048 X1152 Gigabit Ethernet
Wavlink - Aduce Tehnologia la Viață
Cu 14 USB accesorii, Wavlink USB 3.0 Universal Docking Station cu HDD Cabina de Bază oferă un full-featured de lucru pentru a extinde conectivitatea fără griji cu privire la lipsa de porturi pentru laptop, Ultrabook-ul sau tableta Microsoft Surface Pro.
USB 3.0 Aluminiu Universal pentru Stația de Andocare cu HDD Cabina de Baza, USB 3.0 Docking Station cu HDD Cabina, Statie de Andocare cu HDD, Video Dual Monitor Acceptă HDMI/VGA/DVI până la 2048 × 1152, USB 3.0 universal docking station cu built-in de backup disk cabina
Vertical Design
Stai vertical în HDD cabina de bază de andocare, Stația de Andocare nu este doar creează un aspect unic, dar vă oferă acces ușor la toate porturile. Asta înseamnă că puteți accesa până la două ecrane HD(HDMI și DVI-I) pentru oglindire/extinderea desktop-ul la monitoare externe, precum și de rețea Gigabit Ethernet, microfon, difuzoare, HDD,SSD, optice de disc, imprimante, tastatura USB, mouse-ul și multe alte dispozitive USB.
Carcasa Din Aluminiu
Carcasa de aluminiu oferă o mai bună protecție și durabilitate pentru a rezista chiar și cel mai rău de fiecare zi de uzură și lacrimă.
Video Dual Display
Cu HDMI și DVI/VGA, adaptor Dock oferă multi-monitor productivitatea și fierbinte birou de expansiune, permițându-vă să conectați cu ușurință monitoare suplimentare pentru laptop, Ultrabook, tablete, etc. Un brand nou HD festin vizual va fi pentru tine.
Aprins-rapid Gigabit Ethernet
Vine cu un port RJ-45 Gigabit Ethernet peste 10/100/1000 Mbps, viteza, rapid, puteți descărca fișiere mari, filme, și mai mult. Viteze Gigabit ajuta dispozitivele cu fir atinge performanțe de vârf.
De Transmisie De Date Și Rapid De Încărcare
USB de Încărcare Rapidă - Fiecare port suporta încărcare rapidă de până la 2,4 A.
USB 3.0, Patru super-viteza de 5 Gbps porturi USB 3.0,de 10 ori mai rapid decât USB2.0.
USB 2.0, Patru porturi USB 2.0, de mare viteza 480 Mbps, compatibil cu USB 1.1.
Sunet Surround Pe 5.1 Canale
Cu microfon de la intrare și amplificat de ieșire audio,vă puteți bucura de cristal apeluri de conferințe sau orice alt proiect beneficiile de a avea o voce. Vei fi uimit de muzica captivantă vă oferă.
48 W Adaptor de Alimentare
Stația de Andocare oferă putere mare, alături de conectivitate, oferind 48 W de putere pentru dispozitivele conectate. Acest lucru este suficient pentru toate conectivitate utilizări.
Cerințe De Sistem :
CPU : Intel®Core™2 Duo 2.0 GHz sau mai bun (Intel®Core™ i5 Quad Core 2.4 GHz sau mai bine recomandat pentru redare video)
RAM : 2 GB sau mai mare (4 GB recomandat pentru redare video)
Sisteme De Operare Acceptate
Windows Vista 7/8.X (32-bit sau 64-bit),Windows 10,Mac OS
Greutate : 1484g
Max HDD & SSD Capacitate : 2 TB
Ce e in pachet?
1 x USB 3.0 Docking Station Universal
1 x USB 3.0 Cablu de Extensie
1 x DVI to VGA Adapter
4 x KM3 X4 HDD Șuruburi de Montare
1 x Manual de utilizare
1 x CD cu drivere de Instalare
1 x șurubelniță
1 x DC 12 V/4 A Adaptor de Alimentare
Notă :
-64-bit editions de XP nu sunt acceptate.
-Dacă v3.x, R4.1 sau R4.2 Display Link software-ul instalat trebuie să-l dezinstalați, folosind Windows Add/Remove Programs caracteristică, înainte de a instala această versiune. Dispozitivele vor continua să lucreze după această versiune este instalat.

Parametrii produsului

Tip:
Laptop Docking Station
Lățime:
6.1inch
Material:
Aluminiu
Pachet:
Da
Lungime:
7.7inch
Plug Type:
Plug SUA,UE Plug,UK Plug
Numărul De Model:
WL-39DK2D
Nume De Brand:
wavlink
culoare:
Argint
Alimentare:
12V/4A
Adaptor De Alimentare:
48W
Tip:
Laptop Docking Station
Cerințe De Sistem:
2 GB sau mai mare (4 GB recomandat pentru redare video)
Sisteme de operare acceptate:
Windows Vista 7/8.X (32-bit sau 64-bit),Windows 10,Mac OS
Max HDD & SSD de Capacitate:
2TB
Plug:
UE/SUA/MAREA BRITANIE
Produs:
universal docking station
Pachet:
nu hdd

Bunurile din categorie