• Renovado
12V LED-uri Auto Bec Lampa 1Pair T10(5*5050 SMD Lampă) W5W W2.1X9.5d pentru Semnalul de Sus Lectură Lățime Lumina de Parcare

12V LED-uri Auto Bec Lampa 1Pair T10(5*5050 SMD Lampă) W5W W2.1X9.5d pentru Semnalul de Sus Lectură Lățime Lumina de Parcare

RON 10.00


1). Tip : T10/ W5 W 2). Soclu : W2.1 X9.5d 3). LED caietul de sarcini : 5*5050 SMD 4). Culoare : Alb/Albastru/Rosu/Verde/Galben 5). Tensiune de lucru : DC 12 V 6). Temperatura de operare : -30~+55centi-gradul 7). Temperatura de depozitare : -45~+75centi-gradul 8). Aplicație : Marker Lumina, Singal De Lumină, Cu Lățimea De Lumină
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.
NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Parametrii produsului

Emițătoare De Culoare:
Albastru, Cristal Albastru, Verde, Roșu, Alb, Galben, Violet
Putere:
1W
Nume De Brand:
De. MOD
Temperatura De Culoare:
6000K
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Universal
Tip De Interfață:
T10 (W5W/194)
Articol Greutate:
0.005
Numele Modelului:
DET100550
Tip De Element:
Clearance-Ul De Lumini
Lumeni:
75Lm

Bunurile din categorie