• Renovado
  • -24 %
10X 12v Ochi de Vultur Diurne Lumina Reflectoarelor DRL Șurub Mic a CONDUS Motocicleta Masina lampă Sursă Pentru LEXUS/KIA/VOLVO/BMW/JEEP BF

10X 12v Ochi de Vultur Diurne Lumina Reflectoarelor DRL Șurub Mic a CONDUS Motocicleta Masina lampă Sursă Pentru LEXUS/KIA/VOLVO/BMW/JEEP BF

RON 39.00
RON 51.60

Ochi de vultur Daytime Running Light U ses : mașină de lumini de zi, lumini de frână, semnalizatoare, lumini, jos, lumini de avertizare, etc. Funcția : 1. De conducere obișnuit cu luminile de zi aprinse modul alb; 2. color sync cu originalul mașină de direcție cu lumina galbenă intermitentă; Caracteristici : de înaltă lumeni putere mare LED lampă de margele, uniformitatea de lumină, lumina, plin de culoare, cu o durată constantă, design unic, roman aspectul, în timp ce permițându-corp lampă de căldură este echipat cu un obiectiv, pentru a maximiza energia luminii și rezistent la apa. , praf, anti-coroziune, anti-vibrații. Fiecare carcasă pot fi în orice ordine, potrivit pentru instalare pe toate modelele. În același timp, cu o mare energie, servicii de înaltă lif Tchnical parametri : tensiune de Operare : 12 V Lampa stil : Reflectoarelor margele Lampa Curent : 320m A-330m A margele Lampa de Culoare : 6500-7000 K Singură lampă margele flux : 80-90 Lm (după adăugarea lentilei lumina poate ajunge la 110-120 LM) interval de temperatură de Funcționare : -40 c- + 80 c Dimensiuni : Lumina de suprafață cu diametrul de : ,cu Șurub diametru : 3.5 cm Materialul carcasei : Aluminiu Kit Caietul de sarcini : 10 lumini (fiecare de aproximativ cinci capul) modele Adecvate : General (măsurabile poziția de instalare dimensiune inainte de a cumpara, doar mărimea potrivită poate fi instalat) Cabluri Descriere : 1, firul roșu ACC, linii negre Sol 2, linia albă, apoi a devenit pozitiv (pentru a realiza sincron intermitent rândul său, galben) Pachet : 10buc lumină led-uri
Returnare și Rambursare :
Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.
În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.
NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Guaratee :
12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.
Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu noastre sincere!
1.Vă rugăm să deschideți Internat Explorer, și de intrare "www.aliexpress.com" pentru cumparatori acasă pagina de Aliexpress.
2.Vă rugăm să introduceți "LEADTOPS" în bara de căutare, și faceți clic pe " căutare ".
3.Puteți vedea primul și cel de-al doilea produs este din magazinele noastre proprii, te rog gândește-te la aceste imagini. Alte imagini nu este magazinul nostru sau fals magazin.

Parametrii produsului

Emițătoare De Culoare:
Gheață de culoare albastru deschis, Roșu, Alb, lumina, Albastru deschis, Verde deschis, Galben deschis, Roz light
Articol Greutate:
54g
Tip De Material:
Aluminiu
Tip De Element:
Lumina De Zi
A3-An:
2003
Numele Modelului:
Lumini De Zi
Caracteristici Speciale:
super luminoase
Extern De Certificare De Testare:
CE
Audi Modelul:
A3
Nume De Brand:
LEADTOPS
Articol Diametru:
2.3cm
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Audi

Bunurile din categorie