• Renovado
Lenjerie de pat din bumbac Sac de Cadouri 7x16cm 8x22cm(4x8.5) pachet de 50 de peruci Păr Bijuterii Machiaj de Ambalare Pungă

Lenjerie de pat din bumbac Sac de Cadouri 7x16cm 8x22cm(4x8.5) pachet de 50 de peruci Păr Bijuterii Machiaj de Ambalare Pungă

RON 70.00


1 lot = 50piece
Toate în bună calitate ,overlocked interior .
putem imprima logo-ul sau numele magazinului pe punga ,
dar imprimare taxă ar trebui să plătească suplimentar .
dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați .
Putem, de asemenea, dimensiuni personalizate, ne puteti spune dimensiunea ,putem face
,min comanda este 200piece

avem aceste dimensiuni în stoc
40cmx60cm
putem personalizate orice dimensiune !
FAQ :
1.După ce clientul să cumpere elementul noi oferim această ordine element fără filigran
Dacă aveți nevoie de fotografie cu și fără filigran ,când după ce ați făcut comanda ,pleasecontact noi ,apoi ne-a trimis imaginea fără waterwark pentru tine !!!
2. Oferim dropshipping
Putem livra elementul din întreaga lume pentru tine. dar atunci când ai de a face comanda vă Rugăm să nu scrie la adresa clientului prin mesaj, doar scrie adresa corecta ceea ce vrei ne-a trimis pe DHgate sistem, ne trimite la adresa potrivit DHgate sistemul prezentat.foarte multumesc!!!
3. În magazinul nostru clientul cumpara un obiect-o singură bucată ca proba
Clientul face un articol întreg , dar cantitate minimă de cumpărare este de 100 de dolari, inclusiv taxa de transport . Tu ar trebui să colecteze toate cod articol ce vrei să faci atunci trimite-l prin DHgate mail. Și atunci vom face o linie de produse pentru comanda ta, și trimite-l la tine pentru plata convenabil!!!
4. Despre informații de transport maritim
(1). De obicei, nava ne va livra elementul în termen de 24 de ore după ce plasați o comandă, dar dacă orice întrebare trebuie să fie confirmat cu tine, ne va livra ei după comfirmation.multumesc!!!
(2).China Post sau Hong Kong Post pentru transport gratuit, Pentru Oceania, Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord, de obicei, are nevoie de 10-20zile. Africa și America de Sud, de obicei, cel puțin 20 de zile
(3).Dacă doriți să primiți elementul mai repede veți plăti pentru mai rapid de transport maritim, (ca DHL )la nivel mondial, de obicei, are nevoie de 3-5business zile.
(4).Dacă ați cumpărat mai mult de 200$, de obicei, va vom trimite prin livrare rapida liber, cum ar fi EMS, DHL și alții, dacă elementele de Oceania, Europa și America de Nord. Mai mult de 300 de dolari pentru gratuit, rapid de transport maritim în Africa și America de Sud.
5. Politica de returnare
Atunci când primiți elementul dacă nu ești mulțumit , vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce le-a primit, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva cu tine. DACĂ Cumpărătorul vrea să schimbe articol ,vă rugăm să resping produs în ambalajul original ,taxa de transport este cumpărătorul să plătească ,după ce vom verifica shipipng informații atunci vom trimis la nou articol pentru tine ,și dacă cumpărătorul vrea să o rambursare, vă rugăm să păstrați produsul în ambalajul original și să plătească pentru transport maritim înapoi. După ce le-am primi și verifica toate sunt ok, ne vom întoarce toți banii dumneavoastră la o dată
6. Feedback-Ul Pozitiv
Feedback-ul este foarte important. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să posta un feedback pozitiv pentru noi. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune la serviciu cu tine !multumesc!!!
Produsul Mai
Pret : 15.5 NE $ 13.5 / Preț
Pret : 31 29 de dolari / Preț
Preț : 14 NE $ 12 / Preț
Pret : 16 NOI 14 dolari / Preț
Pret : 31.5 NE $ 29.5 / Preț
Pret : 15.5 NE $ 13.5 / Preț
Pret : 15.5 NE $ 13.5 / Preț
Preț : 14 NE $ 12 / Preț
Preț : 15 US $ 13 / Preț
Pret : 19.5 NE $ 17.5 / Preț
Preț : 23 NE $ 21 / Preț
Pret : 29 NE $ 27 / Preț

Parametrii produsului

Dimensiune:
7x16cm, 8x22cm, 10x24cm
Tip De Element:
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Nume De Brand:
NALIA BUZUNARELE
Înălțime Element:
22cm
Caracteristicile Produsului:
calitate mai mare
Lățime Produs:
8cm
Numărul De Model:
7x16cm 8x22cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip:
Pungi
Articol Greutate:
8g
Material:
Tesatura

Bunurile din categorie