• Renovado
  • -7 %
Tabla Verde V9.0 Roșu nec VD TCS CDP PRO Plus Bluetooth cu un Set Complet de Acoperire 2015R3/2014R3 keygen ca Multidiag pro pentru autoturisme camioane

Tabla Verde V9.0 Roșu nec VD TCS CDP PRO Plus Bluetooth cu un Set Complet de Acoperire 2015R3/2014R3 keygen ca Multidiag pro pentru autoturisme camioane

RON 126.00
RON 136.00


Bine ati venit la magazinul meu!
Noi Sosesc tcs + 2014 R2 / R3 2015
TCS CDP PRO Evidenția : Cu Bluetooth si Fara Bluetooth opțional,puteți alege în mod liber !! Versiune : 2014 R2(cu Keygen) 2014 R3(cu Keygen) 2015 R3(cu Keygen) 2015 R1(fără Keygen) Producator Auto : Pentru mai Multe Mașini și Camioane Funcționează Sistemul : Win XP / Win7(32bite numai) Nici o Cutie de Plastic (Daca ai nevoie de cutie de plastic, ar trebui să plătească în plus $10) TCS CDP Plin Traduce Limba : engleză , Cesky, Dansk, Deutsch, Español, Français, greacă, Hollands, maghiară, Italiano, Norsk, poloneză, română,rusă, Sârbă, Suomen kieli, Svenska, turcă TCS CDP Cum pentru a Activa : 2014 R2(cu Keygen) : ÎN CD, acolo este Keygen, puteți activa de unul singur, dacă aveți unele probleme pentru că, ne puteti contacta. 2014 R3(cu Keygen) : ÎN CD, acolo este Keygen, puteți activa de unul singur, dacă aveți unele probleme pentru că, ne puteti contacta. 2015 R3(cu Keygen) : ÎN CD, acolo este Keygen, puteți activa de unul singur, dacă aveți unele probleme pentru că, ne puteti contacta. 2015 R1( fără Keygen) : ÎN CD, NU există nici un Keygen, aveți nevoie pentru a trimite fișierul de activare înapoi la noi pentru a activa pentru tine. Notă : Avem patru versiuni pentru opțional : 2015 R1( fără Keygen) ,2015.R3 (cu Keygen),2014.R3 (cu Keygen) și 2014 R2 (cu Keygen), Pls spune-mi ce versiune vrei, atunci când plasați o comandă, vă Mulțumim. Dacă nu Vom primi mesajul dvs., va vom trimite 2015.R3 CD cu software-ul pentru tine.
CDP+ este un mod rapid și de încredere instrument de diagnosticare care servește ca o legătură între vehicul și calculator. Acesta funcționează pe ambele vechi și noi de vehicule.
CDP+poate face următoarele :
O : Fabricarea specifice serial diagnostica
B : funcția de Scanare
C : EOBD/OBDII comunicare
D : Sisteme De Serial
E : Motor
F : Aprindere
G : Clima
H : ABS
Eu : Service resetare
G : SRS
K : Imobilizare
L : Instrument
M : sistem de Confort
D : cutie de Viteze, etc Plin Traduce Limba :
Engleză , Cesky, Dansk, Deutsch, Español, Français, greacă, Hollands, maghiară, Italiano, Norsk, poloneză, română,rusa, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turcă Atten : plz deconectați de la internet ,apoi fac update CDP+
Cu MASINI, esti capabil de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru autoturisme și utilitare ușoare din 1988 încoace. Un total de 47 de marci diferite. Cu CAMIOANE pachet software, vă sunt capabili de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru usoare si grele, vehicule comerciale, autobuze și remorci, începând din anul 1995.
Un total de 37 de marci diferite. Programul de diagnosticare GENERIC este conceput pentru diagnosticarea legislație bazată, în special orientate pentru emisii legate de codurile de eroare. GENERIC este inclus în pachetele de AUTOMOBILE și CAMIOANE.
Funcția multiplexor, 2x HS can (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL și (SPI, analog in, 5 volt afară).
CARACTERISTICI & BENEFICII
Gri interface (new cdp+ calitate A) LED-ul de PE OBDII
Cablu USB DVD ( 2015-3 software ) NOU!!!
ÎNREGISTRATOR DE DATE DE ZBOR
Cu înregistratorul de zbor funcție, puteți înregistra parametrii în timp real, în timp ce sunteți de conducere un vehicul. În timpul înregistrării, puteți, cu o apăsare a unui buton, evidențiați eroare specific, astfel încât să puteți investiga eroare detectate la o dată ulterioară. TCS CDP+ este echipat cu built-in memorie, eliminând astfel nevoia de a aduce un calculator. Coș de memorie nu include în pachet .
INDICATOR DE CULOARE MULTI
Cu indicatorul de culoare multi CDP+, aveți control complet al procesului de diagnosticare. Diferite culori și sunet comunică starea și amplasarea indicator vă permite să-l văd de departe. De exemplu, dacă indicatorul alternează între albastru și verde CDP+ este în comunicare cu unitatea de control a autovehiculului.
TENSIUNEA DE VERIFICARE
Când CDP+ este conectată la vehicul, unitatea va verifica tensiunea bateriei vehiculului și se adaptează automat la vehicul nivel de tensiune de 12 sau 24 de volți. Dacă tensiunea este prea mare sau prea mică, CDP+ vă va avertiza cu atât de sunet și lumină și, de asemenea, veți fi alertat prin pictograma bateriei în diagnosticare software-ul nostru.
ȘASIU NUMĂR DE IDENTIFICARE
In MASINILE noastre software, avem o funcție inteligentă care vă permite să citiți numărul de șasiu de vehicul pe care doriți pentru a diagnostica. Acest lucru asigură că dreptul de model și an este selectat automat. În plus, codul de motor pentru vehicule, care sunt de obicei disponibile pe piata, este, de asemenea, selectate în mod automat.
ISS
Sistem inteligent de Scanare (ISS) - scanează prin toate sistemele vehiculului și afișează codurile de eroare care sunt stocate în fiecare sistem. Acest lucru economisește timp și veți obține o privire de ansamblu rapidă a stării reale a întregului vehicul. Atunci când ISS este completă, puteți selecta apoi un sistem de control specifice pentru a analiza rezultatele în continuare.
ISI
Sistem inteligent de Identificare (ISI) identifică și selectează automat tipul de controler care este montat în vehicul. Acest lucru asigură că sesiune de diagnosticare este efectuată corect cu parametrii corect este necesar.

Parametrii produsului

culoare:
fara bluetooth, cu bluetooth
Tip De Element:
Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Nume De Brand:
VD TCS CDP
Limba:
Engleză
Versiune Hardware:
cele mai noi
Versiune Software:
cele mai noi
Software-Ul De Actualizare:
No
Caracteristici Speciale:
instrumentul de diagnosticare

Bunurile din categorie