• Renovado
Opal Strasuri Unghii Fund Plat Decoratiuni Unghii 3D Multi-Colorate dimensiune 3D Decor în Roata de Unghii UV Gel Polish

Opal Strasuri Unghii Fund Plat Decoratiuni Unghii 3D Multi-Colorate dimensiune 3D Decor în Roata de Unghii UV Gel Polish

RON 7.96


Caietul de sarcini :
Cantitate : Aprox. 300pcs
Stud Dimensiune : Aprox. 2,5 mm/2mm/1.6 mm mixte
Material : Opal Stras
Culoare : Ca imagine arată
Conținutul Pachetului :
300pcs 3 D Decorare Unghii
Caracteristică :
100% de brand nou și de înaltă calitate
Decorarea unghiilor
Curățați suprafața de unghii, perie de polish de bază, și puneți-l pe unghii
Puteți de asemenea să utilizați-le pentru a decora casa ta, telefon mobil caz, ochelari, facut card, body-art, etc.
Transportul Si Predarea La Termen :
1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.
3) Elementele sunt expediate prin economia poștale (va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.
4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 35 de zile lucrătoare. Dacă nu poți să-l primească după 35 de zile lucrătoare. Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.
5) de Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.
6) vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică PERSONALIZATĂ a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi în mare măsură amânată .
7) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze. Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.
8) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
9) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Plăți :
1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.
2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.
Feedback-Ul & Service :
1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor .
2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare. Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium. Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare).Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Parametrii produsului

Tip De Element:
Stras & Decor
Cantitatea:
1 Cutie(Aprox. 300pcs)
Material:
Acril
Nume De Brand:
Născut Destul De
Dimensiune:
Approx. 2.5mm/2mm/1.6mm Mixed
Greutate:
25g
Numărul De Model:
AOB40792

Bunurile din categorie