• Renovado
  • -19 %
5Pcs/mulțime de Sârmă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Nada Cușcă Mică Momeală Cușcă de Pescuit Coș Feeder Titularul de Pescuit

5Pcs/mulțime de Sârmă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Nada Cușcă Mică Momeală Cușcă de Pescuit Coș Feeder Titularul de Pescuit

RON 12.00
RON 14.76


5 Pc de Sârmă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Nada Cusca Conic Pește Momeală, Momeală Pescuit Accesoriu Momeala Cușcă de Pescuit Capcana Coș Feeder Titular
Pachetul Include : 5 x Momeală de Pescuit Cușcă Caietul de sarcini : Nume : Sârmă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Cuști Material : Otel Inoxidabil Culoare : Argintiu Dimensiune Mare : 65*40mm Mediu : 58*35mm Mici : 46*32mm Caracteristici : Material este destul de bine-tricot, structura net. Solid sudate. Sârmă de oțel, de ambele părți, cu conectori. În partea de jos a deschiderii este echipat cu două arcuri și vă pot pune momeala atrage în cușcă în timp ce de pescuit, efectul este mult mai bine. Perfect pentru iubitorii de pescuit. Abilități : de La partea de jos a deschiderii este echipat cu două springs puteți pune momeala atrage în cușcă în timp ce de pescuit, efectul este mult mai bine Detalii despre Produs :
Cumpara Sfaturi :
1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , informații de Urmărire Nu este Disponibil , NU se Accepta orice Litigiu ( Nu există informații de urmărire). Dacă vă deranjează, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau Nu loc comanda.
2. Promisiune : 60 de Zile (Brazilia 90 de zile) nu primi, vom retrimite sau Rambursare completă . NU deschide Disputa înainte de această dată sau contactati-ma.
3. Feedback-ul : Mulțumit cu noi, ne-au votat 5 Stele , și a obține o Reducere pentru urmatoarea comanda, de a Câștiga pentru a Câștiga de afaceri.
4.Customer Service : Orice Întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați în Primul rând , suntem sigur de a te face Fericit .

Parametrii produsului

culoare:
S, M, L
Nume De Brand:
DONQL
Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean De Pescuit De Plajă,Ocean Rock Fshing,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
categorie:
Pulverulente
Tip:
Momeală Artificială
Numărul De Model:
Din Oțel Inoxidabil De Pescuit Cuști
Nume 1:
Din Oțel Inoxidabil De Pescuit Cuști
Numele 2:
momeală de pescuit
Greutate netă:
7.8-14.3 g
Dimensiune:
Large
Numele 3:
Sârmă Din Oțel Inoxidabil De Pescuit Nada Cușcă
Nume 4:
Momeală De Pește Momeală
Numele 5:
Pescuit Capcana Coș
Numele 6:
suport feeder
Tip:
Cilindrică Colivie
Numele 7:
momeala cușcă

Bunurile din categorie