• Renovado
Pentru Xiaomi Redmi Note 4 / Note4 MTK Helio X20 versiune Ecran Lcd Display Cu Touch DIgitizer Sticla Cu Rama de Asamblare a Înlocui

Pentru Xiaomi Redmi Note 4 / Note4 MTK Helio X20 versiune Ecran Lcd Display Cu Touch DIgitizer Sticla Cu Rama de Asamblare a Înlocui

RON 70.72


Display LCD touch Screen digitizer Cadru de Asamblare Pentru Xiaomi Pentru xiaomi Redmi Note 4 5.5" Negru de înlocuire
Puteți alege " Cu Rama "sau "Fără ramă ", în link-ul !!!!!!
și acest lucru este doar pentru MTK Helio X20 versiune
Acest ecran doar pentru Xiaomi Redmi Note 4 Cip MTK versiune(CPU : MTK Helio X20),
nu pentru Xiaomi Redmi Note 4 versiunea globală(CPU : Snapdragon 625).
Vă rugăm să verificați setarea pentru CPU, dnot cumpăra gresit !!!!
Caracteristici :
• Pentru Ecran cu touch screen piese de schimb
• Vine cu pretective pungă de plastic și ambalare în condiții de siguranță
• Testat înainte de expediere și de 100% de lucru bine
• Livrare în 3 zile lucrătoare, după confirmarea de plată
Pachet :
• 1buc LCD cu Ecran Tactil Digitizer Asamblare
Transport :
• Să asigurați-vă că cumpărătorul interes, suntem DOAR posibilitatea de a livra produse către țările enumerate
Garanție
•1 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!
• În cazul în care elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema ,vom face tot posibilul pentru a vă servi.
Dacă pachetul deteriorat în timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachetul și a reveni la noi.Apoi să ne contactați imediat.Toate NON-Vânzător Greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă și cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare. (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit).
Vom accepta doar ambalajul original. Vă rugăm să asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj. Dacă ați achiziționat într-o stare necorespunzătoare, vă rugăm să REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare taxa nu va fi returnata, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător Garanție acoperă înlocuirea sau repararea.Cumpărătorii sunt responsabili pentru partea de returnare taxe pe coletelor retur.Ne rezervam dreptul de a refuza orice se întoarce din motive obiective.
• Suprafața zgâriată de Necorespunzătoare operate de personal exclued
• Ecran ar trebui să fie testați înainte de instalat pe telefon. altfel nu vom da garanție.
Notificare
Această unitate va fi testat înainte de expediere. Această parte ar trebui să fie instalat numai de către un profesionist certificat tehnician. Aceasta nu este o instalare ușoară. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru deteriorarea de acest lucru și propriul obiect ca urmare a instalării necorespunzătoare. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce faci, să ne facă pentru tine. Prin cumpararea acestui produs sunteți de acord nu există absolut nici un schimb, de restituire sau de schimb pentru acest articol!!!!
Feedback-ul :
• Apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv.
• Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Contactați-ne :
• Sunt apreciate de cumpărători, dacă aveți orice întrebări.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil. cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vom încerca să vă dau un răspuns în termen de 24 de ore.

Parametrii produsului

culoare:
Negru, Fara rama, de culoare Albă, fără Ramă, Alb Cu cadru Negru, Cu Cadru, fără Ramă de Aur
LCD Kit:
Da
Rezoluție De Afișare:
1920x1080
Numărul De Model:
pentru Redmi Note 4
Ecran Tactil De Tip:
Ecran Capacitiv
Nume De Brand:
highbirdfly
Dimensiune:
5.5
culoare:
Alb/Negru/Auriu

Bunurile din categorie