• Renovado
  • -9 %
Original pentru Letv Le Max X820 Senzor de Amprentă Scanner de Blocare Touch ID Butonul Home pentru a Reveni Flex Cablu Piese de schimb

Original pentru Letv Le Max X820 Senzor de Amprentă Scanner de Blocare Touch ID Butonul Home pentru a Reveni Flex Cablu Piese de schimb

RON 29.00
RON 31.96

Atenție : recomandăm o instalare profesională. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la tablete pc care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb. Compatibil cu : pentru Letv Le Max X820 Pachetul inclus : 1 x Original Butonul Home cu Scanner de Amprente, Senzor Flex Cablu de Înlocuire Piese de Schimb
Plata
-Se accepta doar plata prin intermediul Aliexpress.
-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.
-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se întoarce
-Oferim 1 luni de Garanție.
-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.
Feedback-ul
-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.
-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Contactati-Ne
-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.
-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Parametrii produsului

culoare:
Argintiu, Roz
design:
Bar
Nume De Brand:
JEDX
Numărul De Model:
pentru Letv Le Max X820
Compatibil Marca:
pentru Letv Le Max X820
Compatibil cu:
pentru Letv Le Max X820
Caracteristici:
Înlocuiți crăpate și deteriorate Scanner de Amprente de Blocare
Clasificarea:
Scanner De Amprente De Blocare Cablu Flex
Model:
pentru Letv Le Max X820 Scanner de Amprente de Blocare
calitate:
Brand Nou si 100% Original
Starea:
Testat și de Noi
Transport gratuit :
Da
în stoc:
Da

Bunurile din categorie