• Renovado
  • -9 %
RPMMOTOR Noi care se Încadrează Protectori Motocicleta CNC din Aliaj de Aluminiu Cadru Slider Anti Accident Capace Pentru Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, KTM

RPMMOTOR Noi care se Încadrează Protectori Motocicleta CNC din Aliaj de Aluminiu Cadru Slider Anti Accident Capace Pentru Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, KTM

RON 45.00
RON 49.64


Universal Motocicleta slider Gri/Argintiu/Albastru/Rosu/Oringe/Auriu/Verde Crash Pad Protector Motocicleta Anticaida Pentru Kawasaki, Yamaha, Suzuki Moto Glisante Cadru
Vă rugăm să vă Asigurați Motocicleta este în nostru de compatibilitate.
Caracteristici
Stare : Aftermarket 100% De Brand Nou
Culoare : Gri/Argintiu/Albastru/Rosu/Oringe/Auriu/Verde
Material : CNC din aliaj de Aluminiu
Dimensiuni :
Cadru slider lungime : 120mm
Bolt dimensiuni : 10 MM/8 MM/6 MM
Usor de instalat
Torsiune mare si rezistenta la stres.
Anodizat finisaje pentru a preveni oxidarea
Complet Reglabil Pentru A Se Potrivi Cu Stilul Dvs. De Echitatie
Când comandați vă rugăm să asigurați-vă că dimensiunea (dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați )
Montarea :
Universal pentru toate modelele de motociclete, cum ar fi Kawasaki zx10r z800 Yamaha fz6 r6 Suzuki gsxr etc
Pachetul Inclus :
O bucată de Motocicleta Glisante Cadru (Ca în Imaginea de mai jos)
Plata
1.Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.
Detalii livrare
1.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
2.În scopul de a vă asigura că primiți comanda fără duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Termeni de vânzări
1.Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, ne va răspunde la tine în termen de 24 de ore și de a rezolva problema pentru tine.
2.Dacă nu primiți elementul în timp programat, sau nu sunt saisfied cu ceea ce ați primit, vă rugăm să amabilitate să ne întoarcem la noi pentru o soluție.
3.Dacă primiți un produs defect (rar se intampla), fie vom returna sau trimite înlocuitor. În acest caz, imagini care pot arăta în mod clar problema sunt NECESARE. Cu siguranță vom ajuta cu problema și să-ți dea un răspuns satisfăcător. Fără comunicare , vă RUGĂM să :
* NU deschideți orice litigiu;
* NU lăsați orice feedback neutru sau negativ;
Contactati-ne
1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să rezolve problema și de a face să vă mulțumiți! 2.Dacă ne lăsați orice feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi ,nu vom urmări să rezolve orice problemă pentru tine.

Parametrii produsului

Nume De Brand:
RPMMOTOR
Numele Modelului:
cadru slider
Element De Lungime:
12cm
Lățime Produs:
5.2cm
Înălțime Element:
2.4cm
Articol Greutate:
0.15kg
Tip De Material:
Aluminiu
Tip De Element:
Care Se Încadrează De Protecție

Bunurile din categorie