• Renovado
  • -41 %
Suport EE 1 Set 8mm/10mm Scheletul Craniului Mână Motocicleta Oglinda Retrovizoare Refit Placat cu Nicio Zgârietură Cu Șuruburi XY01

Suport EE 1 Set 8mm/10mm Scheletul Craniului Mână Motocicleta Oglinda Retrovizoare Refit Placat cu Nicio Zgârietură Cu Șuruburi XY01

RON 45.00
RON 76.00


Descriere :
Nume : Universal Motociclete Accesorii/Oglinda Retrovizoare
Material : Placat cu plastic & metal Placat cu (Cu Suruburi de 8mm si 10mm)
Culoare : Negru/Rosu/Auriu/Argintiu/Albastru
Dimensiuni : Ca în imaginea de mai jos
Pachetul Inclus :
1 Set De Motociclete Oglindă
Produsul Arata :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii produsului

culoare:
Aur, Argint, Roșu, Albastru, Negru
Tip De Element:
Oglinzi Laterale & Accesorii
Element De Lungime:
20.5cm
Articol Greutate:
0.4kg
Lățime Produs:
10cm
Numele Modelului:
XYHSJ01
Nume De Brand:
EE suport
Înălțime Element:
20.5cm
Tip De Material:
Placat cu plastic & metal Placat cu

Bunurile din categorie