• Renovado
  • -5 %
SAT1189 instrumente de vopsea de înaltă calitate dublu set duza de pulverizare pe chrome turbionara de tip hvlp aer spray spuma

SAT1189 instrumente de vopsea de înaltă calitate dublu set duza de pulverizare pe chrome turbionara de tip hvlp aer spray spuma

RON 376.00
RON 396.00


ÎNCĂLZIREA AMINTI : 1. BRAZILIAN PRIETENI : IMPORTANT - VĂ RUGĂM SĂ SOLICITAȚI PENTRU A FINALIZA ȘI O - CPF ( ÎNREGISTRARE PERSOANĂ FIZICĂ ) DACĂ INFORMA (CPF ) MAI RAPID PENTRU TINE DE A PRIMI BUNURI . VĂ MULȚUMESC! (exemplu : CPF : 123456789-90)
AMIGOS BRASILEIROS : IMPORTANTE - POR FAVOR PREENCHA E INFORME O - CPF (CADASTRO PESSOA FISICA) , SE VOCÊ INFORMAR (CPF) MAIS RAPIDO PARA VOCÊ RECEBER PENTRU O MERCADORIA. OBRIGADO!
2. PRIETENI RUȘI : IMPORTANT-VĂ RUGĂM SĂ SOLICITAȚI NUMELE TĂU COMPLET WHNE COMANDA ON-LINE PENTRU TINE DE A PRIMI BUNURI.VĂ MULȚUMESC!
3.PRIETENII DIN ALTE ȚĂRI : IMPORTANT-VĂ RUGĂM SĂ SOLICITAȚI SPECIALE REQUIRMENT ÎN FACTURĂ ȘI EXPRIMA PENTRU VĂMUIRE ȘI PENTRU TINE DE A PRIMI BUNURI. (MAI ALES ÎN : BRAZILIA,RUSIA,TURCIA,MOEXIO,COREEANĂ..) VĂ MULȚUMESC.
VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI UN MESAJ SAU CONTACT CU CLIENȚII NOȘTRI DE SERVICII.

Parametrii produsului

is_customized:
Yes
Cerere:
Vopsea Pistol De Pulverizare
Nume De Brand:
clounds
Cupa Volum:
1000CCx2
DIY Consumabile:
Vopsea Si Decorare
Tip:
de înaltă presiune arma
Numărul De Model:
SAT1189

Bunurile din categorie