• Renovado
  • -10 %
Din Oțel inoxidabil 2 2.5 3 inch 51mm 63mm 76mm Țeavă Mașină de Evacuare al Supapei de Comandă Set Impuls de Acționare ÎNCHIS Stil de Presiune de Aproximativ 1 BAR

Din Oțel inoxidabil 2 2.5 3 inch 51mm 63mm 76mm Țeavă Mașină de Evacuare al Supapei de Comandă Set Impuls de Acționare ÎNCHIS Stil de Presiune de Aproximativ 1 BAR

RON 195.00
RON 216.76


Din Oțel inoxidabil 2 2.5 3 inch Mașină de Evacuare al Supapei de Comandă Set Impuls de Acționare ÎNCHIS Stil 51mm 63mm 76mm Conducta de Presiune de Aproximativ 1 BAR
Presiune de aproximativ 1 BAR
Diametru de robinet Fluture : 51mm 63mm 76mm
CANTITATE : 1 set
Supapa tip : ÎNCHIS
Incepand De Tipul : Presiune Pozitivă
Fabricat din oțel Inoxidabil 304
Instalare profesională este puternic recomandat.
Transport și taxe Vamale probleme
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și de TVA/GST.
Pentru multe țări, poate că cumpărătorii vor trebui să plătească taxe vamale.
Te rog nu confunda diferența dintre costul de transport maritim și de taxe vamale, și nu lăsați feedback-ul negativ pe motiv de taxe vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.
PS : Rusia, SUA, AU nici taxe vamale.
Garanție Și Garanție
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii produsului

Nume De Brand:
Atreus
Tip De Material:
Din Oțel Inoxidabil
Poziție De Montare:
Mediu
Tip:
Disipative Toba De Eșapament
Caracteristici Speciale:
De evacuare al Supapei de Comandă Set Impuls de Acționare ÎNCHIS Stil

Bunurile din categorie