• Renovado
  • -18 %
Okey Tech Pentru Mercedes Benz Oraș Inteligent Fortwo Roadster 3 Butoane Telecomanda Cheie Auto Shell Înlocuire FOB Livrare Gratuita Acoperi

Okey Tech Pentru Mercedes Benz Oraș Inteligent Fortwo Roadster 3 Butoane Telecomanda Cheie Auto Shell Înlocuire FOB Livrare Gratuita Acoperi

RON 9.00
RON 11.00


Okey Tech Pentru Mercedes Benz Oraș Inteligent Fortwo Roadster 3 Butoane Telecomanda Cheie Auto Shell Înlocuire FOB Livrare Gratuita Acoperi
Specificatii : Greutate : 30g Butoane : 3 Butoane Material : ABS+Metal Transponder Chip : Nu Culoare : Negru

Caracteristici : cel Mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Doar taie cheie lama,ia internă electronică(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata! Nu este nevoie de nici o programare. Notificare :
1.Articolul este doar o cheie de coajă, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei. 2.Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine. Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru.
1 x Cheie de Coajă (Dacă ați fost un angrosist, doar contactați-ne liber pentru cel mai bun pret!)
1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Parametrii produsului

Schimb Numărul Parte:
MB-KS19
Numarul Parte:
Cheia Shell Pentru Mercedes Benz
R/C Funcție:
Cu
Altă Parte Numărul:
Cheia Shell Pentru Mercedes Benz
Personalizare:
Da
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Tip De Material:
plastic și metal
Nume De Brand:
OkeyTech
Numele:
CAY CHEIE SHELL
culoare:
Negru
Dimensiune:
Original Car Key Size
Greutate:
30g
Pachet:
Punga cu bule
timp de transport maritim:
1~3 Zile
caracteristică 1:
3 Butoane
Caracteristică 2:
Potrivit Pentru Mercedes Benz Smart
caracteristică 3:
Telecomanda Cheie Shell
caracteristică 4:
Uncut lama

Bunurile din categorie