• Renovado
Noi bermuda surf bărbați, costume de baie, pantaloni scurți mens pantaloni scurti uscat rapid om de vară plaja scurta vacanta mare sală de sport costum de trening

Noi bermuda surf bărbați, costume de baie, pantaloni scurți mens pantaloni scurti uscat rapid om de vară plaja scurta vacanta mare sală de sport costum de trening

RON 83.68


Mai jos Asiatice Dimensiunea diagramă numai pentru referință,1-3cm de eroare este acceptabilă din diferite manuale de măsurare .
Informații de transport maritim
Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliată și corectă de informații cum ar fi numele complet al persoanei de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații,astfel încât comenzile pot fi livrate la tine rapid și fără probleme.
Culori Si Dimensiuni
Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza diferitelor fotografie de unghiul si lumina, și stabilirea, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.
Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. Dimensiunea measurementof diferite marci ar putea fi diferențe, și pot exista mici diferențe între uite pe un a prezentat modelul și uită-te pe tine din cauza diferențelor în cifre. Vă rugăm să vă rugăm să consultați dimensiunea și descrierea cu atenție înainte de cumpărare.
Taxele De Import :
Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Parametrii produsului

Dimensiune:
Asian M, Asian L, Asian XL, Asian XXL
Nume De Brand:
ESCATCH
Model Tip:
Mozaic
Se potrivesc:
Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Gen:
Bărbați
Material:
Nailon
Caracteristică:
Iute Uscat
Numărul De Model:
S83
Dimensiune:
M L XL XXL(Asian size)
Caracteristici:
buzunar interior mesh căptușeală/captuseala
Talie:
elastic talie trupa,cordon
Descriere 1:
Barbati pantaloni scurți de plajă
Descriere 2:
oamenii bermudas surfing, înot pantaloni scurți
Descriere 3:
vara pantaloni scurti pentru barbati

Bunurile din categorie