• Renovado
  • -13 %
Tatuaj Mănuși 10buc Tatuaj Body Art, Negru de Unică folosință Tatuaj Mănuși de Latex Dimensiuni Disponibile Accesorii Tatuaj Accesorii

Tatuaj Mănuși 10buc Tatuaj Body Art, Negru de Unică folosință Tatuaj Mănuși de Latex Dimensiuni Disponibile Accesorii Tatuaj Accesorii

RON 12.00
RON 13.72


Tatuaj Mănuși 10buc Tatuaj Body Art, Negru de Unică folosință Tatuaj Mănuși de Latex Dimensiuni Disponibile Accesorii Tatuaj Accesorii
magazin în acool loc uscat, În depozit,pentru a evita căldura excesivă (40 C,104 F) Deschide caseta ar trebui să fie protejate de expunerea directă la soare sau lumină fluorescentă. praf-gratuit nitril examinationg mănuși Nu sunt destinate pentru utilizare ca un general barieră chimică. Packageing : 10buc tatuaj schimbat foaia
1) Toate elementele sunt livrate la nivel mondial, prin China post air mail, EMS sau DHL.
2) Transport prin China post air mail (greutate sub 2 kg), este gratuit, de obicei, durează 10-30 de zile pentru a ajunge. De transport maritim de către EMS, DHL (pentru comanda mare sau greutate este de peste 2kg) se va percepe taxa de transport. Este nevoie de 7-10 zile pentru a ajunge. Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă.
3) articolul Dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 24 de ore. Predarea data este de 1-3 zile lucrătoare.
4) Vom trimis un număr de urmărire atunci când elementele sunt de post, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.
Potrivit punct de vedere comercial, pls observa că nu avem grija de taxe vamale atunci când produsul intră în țara dumneavoastră.
Pentru orice ajutor, pls contactati-ne!
Garantam toate bunurile pe care le vinde. Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit.
Ne răspunde la mesaje în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători).
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări în orice moment.
Dacă nu ești răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători), este destul de probabil că nu am primit mesajul dvs. sau e-mail. Acest lucru se întâmplă ocazional. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj din nou.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Să ai o zi frumoasă. Vă mulțumesc!
Observa (Pentru cumpărător rus numai)
Ca Rusia sa schimbat politica, pls informează-ne numele dvs. complet pentru livrare, atunci când plasați comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Parametrii produsului

Nume De Brand:
Boermeize
Numărul De Model:
tatuaj mănuși
Material:
Cauciuc
Tip:
Tatuaj accesorii
Tip De Element:
Tatuaj accesorii mănuși negre
Cantitatea:
10buc
culoare:
Negru
Dimensiune:
L
calitate:
Cauciuc De Inalta Calitate
feature1:
De unică folosință
feature2:
convenabil și util
Feature3:
Ține-ți mâinile în condiții de siguranță și curat
Starea:
100%nou
Utilizare:
tattooist folosi pentru a proteja mâinile lor și să-și păstreze mâinile curate

Bunurile din categorie