• Renovado
  • -18 %
F08620 360 Rotativ Rotating Bar Mount Casca pentru 22-32MM Selfshot Braț pentru GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4Session 5 5 Parașutism Schi

F08620 360 Rotativ Rotating Bar Mount Casca pentru 22-32MM Selfshot Braț pentru GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4Session 5 5 Parașutism Schi

RON 42.00
RON 51.36

O Informaiton Importante pentru Clienti :
Vă rog să observați că, din Feb.1 Feb. 21 este Festivalul de Primăvară din China de Vacanță , cele mai multe fabrici și l ogistics companii sunt închise, comenzile vor fi întârziere expediate prin care, dacă aveți orice cerere, cu timpul de livrare, va rog sa ma contactati inainte de a comanda, multumesc anticipat.
(Vacanta mea incepe din Februarie.10 Feb.21 , serviciul va răspunde la mesaje în acest timp, așa că nu vă faceți griji.)
Vă rugăm să ia "Întârziere Problemă de Logistică" în considerare înainte de cumpărare. Și Clienții au nevoie pentru a obține un plan de "Așteptare Pregătirea",vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a face cerere fara contact.
În Vânzare Sezonul de Vârf,Parcelă în Restante Problemă pentru fiecare Post Office, în Special pentru cele Mai multe Țări Vest-Europene,Colete' Servicii de Livrare va fi Întârziată,Nu sunt Afectate în Principal de Țările din Europa, Rusia, Brazilia și așa mai departe.
Aliexpress Aprobat ExpediereaChina Post Obișnuit Pachet Mic Plus(în Vânzarea de Vârf de Sezon,oferim garanție de 60 de zile de livrare pentru principalele țări ; 80 de zile în Brazilia!) PS : pretul produsului si taxele de transport nu includ taxele fiscale, plata impozitului este e foarte cetățean e obligat, și este responsabilitatea cumparatorului, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-mă direct.
F08620 360 Rotativ Rotating Bar Mount Casca pentru 22-32 MM Selfshot Braț pentru GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4 Session 5 5 Parașutism Schi
Schi
Caracteristică :
1. Puteți potrivi două identice sau diferite Gopro direct la Pivotare. După ce face un echilibru, rulment de sistem va roti fara probleme.
2. Durabil cap vă ajută să vă pentru a trage video panoramice mai bine în unghi mai larg.
3. A omis două ghidon face acest dispozitiv mult mai ușor.
Se potrivesc pentru 22-32 MM Selfshot Braț și Bar
Material : aluminiu
100% De Brand Nou
Cantitate : 1 bucată de Pivotant Rotativ Muntele
vă rugăm să rețineți : acest produs se poate utiliza pentru GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4 Session 5 5 Sesiune
Eficient Poze : (Element nu includ Casca și Selfshot Brațul de Asistență,vă Rugăm să cumpere
separat)
vânzător angajamentele
1.Dacă expediate prin EMS sau alte express livrare,timpul de livrare este de 5-15zile.
2.Perioada de vârf de sezon (cum ar fi de Crăciun,Festivalul de Primăvară din China și alte Festivaluri importante) și de sărbători (inclusiv întârzieri neprevăzute) perioada de garanție va fi prelungită, avem nevoie de înțelegere, vă mulțumesc.
cumpărătorul ar trebui să ofere
Dacă cumpărătorul încă nu poate primi coletul după 40 de zile, vă rugăm să nu ezitați să contactați vânzătorul pentru a găsi o soluție împreună, vă rugăm să cred că de comunicare este întotdeauna cel mai bun mod de a rezolva problemele,nu veți fi dezamăgiți, vă mulțumesc.
Te rog adauga-ma la lista ta de favorite vânzători și vizita adesea.
Trademanager Manager : cn1511482624
Website : http : //www.aliexpress.com/supplier-fm/wholesale-products/231420818-productlist.html

Parametrii produsului

Tip:
Mini Trepied / Usoare
Material:
Aluminiu
Nume De Brand:
BGNing
Utilizarea:
Aparat De Fotografiat Digital
Numărul De Model:
F08620
Pachet:
No

Bunurile din categorie